ICT is mensen werk én al lang niet meer het domein van de Whizzkids én Nerds. Computers en programma's maken ons dagelijks werk gemakkelijker én sneller. Apps en websites helpen ons een leven te leiden zoals we dat willen én mobiele apparaten zorgen ervoor dat we dit overal kunnen doen. Tot het plots niet meer werkt... Pas dan dringt het besef door hoeveel we op onze techniek leunen. IT is overal en voor iedereen, maar wat als het niet werkt?

Mentis ICT Consultancy maakt de vertaalslag tussen klantenwensen, ICT vraagstukken en maatwerk oplossingen. Dankzij jarenlange ervaring, actuele kennis en een breed netwerk zorgen we ervoor dat iets werkt en blijft werken. Maar natuurlijk zijn we ook inzetbaar om bij problemen in te grijpen en de juiste oplossing te bieden. Dit alles doen we met een team aan ervaren professionals en dankzij korte, directe lijnen. Hoe vlotter de communicatie verloopt, hoe sneller de klus gedaan is.

Kijk bij diensten voor ons portfolio of neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Net zoals bij alle andere vragen, bieden we graag een persoonlijk én maatwerk antwoord. Want ICT is mensen werk én wij zorgen ervoor dat het werkt!